Vanaf €100,- gratis verzendenOnze klanten beoordelen ons met een 9.1Meer collectie in de store op Koningsplein 13

Parajumpers

Parajumpers

Parajumpers is een eigentijds, sportief en innovatief modemerk. Het label etaleert zichzelf als een lifestyle kwaliteitsmerk dat zich richt op de actieve, stoere en no-nonsense man. Denk: een besneeuwd landschap, bevroren rivieren, uitgestrekte bossen, toendra’s, een kudde sledehonden bij een temperatuur die tot ver onder het vriespunt rijkt. De jassen van Parajumpers zijn in deze erbarmelijk koude omstandigheden een must om warm te blijven, een actieve buitensport te beoefenen en levens te redden. Het designerteam legt de nadruk op warme elementen zoals een gewatteerde voering en een mooie bontkraag. De vele technische eigenschappen zoals slijtvast nylon, een meshvoering voor een isolerend effect en een waterafstotende coating maken de mode items van dit merk uniek. Laat u meevoeren naar het wonderschone Alaska en ontdek de mooiste fashion items uit de herencollectie van Parajumpers.

 

Filter op

 

Een duik in de collectie van Parajumpers de eerste exemplaren in Nederland zomer 2017

Het merk Parajumpers is een project dat uit een samenwerking tussen Ape en designer Massimo Rossetti is ontstaan. De oprichter Rossetti heeft jarenlang ervaring opgedaan als ontwerper van bovenkleding. Hij maakte naam en faam als importeur van Amerikaanse modemerken voor de Italiaanse markt. De mannen van het reddingsteam 210th rescue squardron zijn gevestigd in Anchorage Alaska. Deze heren zijn experts in extreme reddingsacties en terugvorderingen in wilde afgelegen uithoeken.

Wanneer er een melding binnenkomt van een verzonken schip of een groep bergklimmers die vast zitten op een 4000 m hoge berg, is het de taak van het reddingsteam om hulp te bieden. De parajumpers zijn sterk en moedig en hanteren het motto: ‘Dat anderen kunnen leven’. Met deze gedachtegang is de ontwikkeling van sterke en multifunctionele kleding in werking gezet. De Parajumpers jassen zijn veelal gemaakt van slijtvast nylon en worden geleverd met een verwijderbare gewatteerde voering. De collectie herenkleding bestaat uit verschillende lijnen.

De diverse lijnen zijn afgestemd op de laatste modetrends. Sommige jacks beschikken over een met bont afgezette capuchon. De vederlichte jassen zijn met dons gevuld, gewatteerd en waterafstotend. Voor een meer geklede look kunt u kiezen voor een stylish jack van lamsleer. De kraag van de jassen is vastgemaakt met een haakje die men kan gebruiken tijdens het parachutespringen. Typerend zijn de namen waarmee de jassen zijn gekenmerkt zoals The Ground Men en Brigadier Man. De technologische accenten van de kledij is afgestemd op het idee dat alles is ontworpen om functioneel te zijn. Nieuwsgierig geworden naar dit lifestyle merk? In onze online store kunt u de collectie van Parajumpers bewonderen.