Vanaf €100,- gratis verzendenOnze klanten beoordelen ons met een 9.1Meer collectie in de store op Koningsplein 13

Roads

Roads

Het parfumlabel Roads staat synoniem voor creativiteit en kwaliteit. Bij de oprichting van het lifestyle merk heeft de grondlegger en zakenvrouw Danielle Ryan gekeken naar de invloed van literatuur, kunst en dansen wereldwijd. Deze drie thema’s zijn opgenomen in de parfumcollectie. De naam Roads is een metafoor voor diverse keuzes en beslissingen waar elk mens elke dag mee te maken heeft. Deze keuzes maken ons tot wie wij zijn en bepalen de wegen hoe wij leven. Roads is gecreëerd met een origineel design, is verhaalvertellend en heeft een eigentijds karakter. De verschillende geuren roepen gevoelens op waarin uitingen van kunst, dans en literatuur de hoofdrol spelen. Ontdek de nieuwste parfums en laat uzelf onderdompelen op weg naar de creatieve wereld van Roads.

Roads parfum en fantasie wereld 

 

Filter op
Sorteer op:

Van de gebaande wegen met Roads

In 2013 is het tijdloze lifestyle merk Roads in Dublin opgericht. Zakenvrouw Danielle Ryan wilde een merk creëren dat artistiek was en niet aan een definitie vast hing. Roads moest vrijheid uitstralen. Want vrijheid is deel uit maken van een omgeving zonder beperkingen, terwijl het toch vasthoudt aan de hoogste normen van moderne luxe, het uitbreiden van de horizon en het belonen van de onderzoekende geest. Aangezien Danielle uit een ondernemersfamilie komt, haar ouders zijn de oprichters van luchtvaartmaatschappij Ryanair en andere succesvolle bedrijven, wist zij het merk Roads op de juiste manier in de markt te zetten. De wereldwijde invloeden op gebied van literatuur, kunst, dansen waren en zijn nog steeds de drijfveren van het merk.

Roads bestaat uit drie ondernemingen: Roads fragrances, Roads publishing en Roads entertainment. Het merk presenteert zichzelf als onderzoeker en curator, op zoek naar thema’s die bij het merk passen. Elk parfum van Roads is gebaseerd op een specifiek thema. Het thema kan een persoon, een natuurlijk fenomeen, een stad of land of een periode uit de geschiedenis zijn. De nieuwe Afrika collectie is een serie bijzondere parfums geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur.

Afrikaanse ingrediënten worden gecombineerd met literatuur invloeden, kunst en dans. Een uitblinker uit de serie parfums is ‘I am dance’. Deze geur is gebaseerd op de vrijheid van de Afrikaanse dans. De Pantsula dans is een vorm van expressie met hiphop accenten. I am dance is een verfrissende geur met een topping van manderijn, frisse citroen en lichte zee akkoorden. Dit is gemengd met verse appel, ananas en lavendel. Een warme basis van amber noten, cederhout en patchouli maken dit parfum zeer aangenaam. De parfums roepen gevoelens zoals zelfverzekerdheid, warmte en glans op. Het proces van geuren destileren en een parfum maken duurt ongeveer een jaar om de exacte en juiste geur te ‘fine tunen’. Elk element in het parfum moet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Het resultaat is een complex en multi-gelaagde geur. Het parfumlabel timmert ondertussen flink verder aan de weg en sleept samenwerkingen binnen met s’werelds beste parfumeries. Roads wordt momenteel in 124 luxe winkels in 25 landen verkocht.